SKUESPILLERE SØKES TIL VERKSTED UKE 49

Generator søker skuespillere til nytt verksted! Sceneteksten som skal utforskes er «Hva med oss» av Lena Steimler. Veileder er Shanti Brahmachari.

Rollebehov:

2 menn, 2 kvinner.

Lucas, 12 år

Marion, 12 år

Sebastian, 12 år

Vera, lærerinne, 40 år

TIDSROM: Uke 49, dvs 30 november til 4 desember.

STED: Norsk Skuespillersenter

SØKNADSFRIST: 20 november

Om teksten

Lucas, Marion og Sebastian er 12 år og går i samme klasse på barneskolen. Til høsten begynner de på ungdomsskolen og klassen skal deles. Elevene må velge to venner hver som de ønsker å gå sammen med. Lucas føler seg trygg på at Marion og Sebastian velger ham. Gjør de det?

Akt 1 foregår i skolegården og i et klasserom.

Akt 2 i en ruin.

Teksten ble påbegynt under prosjektet «Kunst for barn» på Det Åpne teater, og har senere hatt Jesper Halle som dramaturg. Forfatter Steimler vil gjerne undersøke fortellermåten: 4 skuespillere formidler en virkelighet som omhandler hele klassen.

Om Shanti Bramachari

Hun har lang internasjonal erfaring innen scenekunst som instruktør og produsent. Hun har tidligere arbeidet  med tekst utvikling  og  verksteder hos The Royal National Theatre, The Tricycle Theatre i London og Black Box Teater i Oslo. Hun har vært medlem av faglig utvalg for barn og ungdom, både i The Arts Council of England og i Norsk Kulturråd. Hun har vært scenekunstkonsulent i Norsk Kulturråd. Brahmachari sitter i juryen for Gullsekken, Telenors Kulturpris og er styremedlem i Riksteatret, Zero Visibility og Kompani B Valiente. Hun er kunstnerisk rådgiver og instruktør for Den Mangfoldige Scenen hvor hun utvikler nye stemme og tekster med barn og ungdom hun er veileder for Tekstlab – nye stemmer nye historer på NSS.

Interessert? Skriv en kortfattet søknad vedlagt CV til genera2r@yahoo.no. For ytterligere informasjon om Generator, sjekk http://www.generatorblogg.wordpress.com

2 kommentar to “SKUESPILLERE SØKES TIL VERKSTED UKE 49”

  1. Elise Says:

    Hvor og Når filmes dette? 🙂

    • generatorblogg Says:

      Hei Elise
      dette filmes ikke 🙂 Verkstedet har funnet sted i uke 49. mvh Kari/Generator

Legg igjen en kommentar